Качеството на интимните отношения гарантира удовлетвореността в една връзка. Постигането

...
  Качеството на интимните отношения гарантира удовлетвореността в една връзка.
Постигането
Коментари Харесай

Топ сексологът доц. д-р Румен Бостанджиев: наивно е да се вярва, че шоколадът и различни „афродизиаци“ засилват мерака

 

Качеството на интимните връзки подсигурява удовлетвореността в една връзка.

Постигането на по-добра задоволеност допуска и двамата сътрудници да отделят задоволително време и внимание на интимната си непосредственост, без значение от делничните задължения. В този смисъл е в границите на естественото при двойки  живеещи дружно, половите контакти да са най-малко 2-3 пъти седмично. Разбира се това никога не би следвало да се приема като норма, която би трябвало да се съблюдава педантично.

 

Специалистът е безапелационен, че човек може да живее обикновено и без интимни милувки и добавя, че няма информация някой да е починал от липса на полова непосредственост. Всеки от нас обаче прави разлика сред живота в пълноценна интимна връзка и живота в самотност. Разбира се интимните връзки могат да бъдат краткотрайно прекъснати по разнообразни аргументи, само че в дълготраен проект това мъчно би могло да остане без отрицателни последствия за здравето и психологичното благоденствие на индивида.

 

В умозаключение той показва, че насилието най-често е резултат от верижна реакция, при която жертвата на принуждение се трансформира в принудител. За да бъде прекратена тази порочна верига са нужни обилни старания и благосклонност за превъзмогване на раните от нанесените контузии. Става дума за целенасочена смяна на полезности и модели на държание за обществена поддръжка и опция да се овладяват нови поведенчески модели.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР